Retningslinjer for brug af huset

Nedenstående retningslinjer gælder foreløbig indtil 6. maj 2021:

 

Fra på onsdag d. 21. april må følgende aktiviteter foregå i foreningshusets lokaler:

-          Aktiviteter målrettet socialt udsatte (max. 50 personer)

-          Foreningsaktiviteter for børn & unge under 18 år, dog ikke sang (max. 25 pers.)

-          Idrætsaktiviteter for 70+ årige (max. 10 personer)

 

Alle andre indendørs foreningsaktiviteter er der fortsat lukket for.

For alle aktiviteter gælder dog samtidig afstandskrav, og det begrænser antal deltagere i vores lokaler.

Man må fortsat ikke opholde sig i huset uden aftale. Husets køkkener og service må ikke benyttes, så I skal stadig medbringe egen mad/drikke og fx engangsservice. Der kan laves kaffe/te i havestuen.

Før aktiviteten luftes ud og berøringsflader sprittes af. Efter aktiviteten sprittes af og luftes ud igen. Afsæt 15 min. før og efter aktiviteten til dette. Der skal bæres mundbind eller visir i foreningshuset, når man ikke sidder ned. Desuden gælder sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger om afstand og hygiejne.

 

En ekstra mulighed i haven

Alle medlemmer – uanset jeres aktivitet – kan benytte vores have til aktiviteter med op til 25 deltagere. Forsamlingsgrænsen for udendørs arrangementer er 50, men da vores have ikke er SÅ stor igen, har vi sat grænsen ved 25. Kontakt os for at booke haven til jeres arrangement.

Ligeledes fra på onsdag vil det være muligt at booke haven til jeres aktivitet. Ved booking af haven kan man lave te/kaffe og vaske hænder i havestuen. Når man booker haven skal deltagere komme og gå direkte via havelågen. På nær toiletbesøg og at lave kaffe/te, vil det ikke være tilladt at færdes i huset, når man har booket haven.

 

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis I er i tvivl eller vil booke et lokale. Vi giver også gerne et par gode råd i forhold til at tilrettelægge jeres aktivitet, så det er trygt og sikkert.