Frivilligcenter Amager

Frivilligcenter Amager har kontor i Foreningshuset Sundholm8 er en paraplyorganisation for foreningsliv og frivillige projekter. Centrets formål er at støtte og udvikle frivilligheden på Amager gennem konsulentbistand og faglig sparring, kurser, rekruttering af frivillige og udviklingsprojekter.

Hvad er et frivilligcenter? 

Et frivilligcenter er en non-profit organisation, der har til formål at støtte, udvikle og fremme den frivillige, sociale indsats for sårbare og socialt udsatte mennesker på lokalt plan.

Frivilligcenter Amager gør det muligt for alle at finde at finde og udføre frivilligt arbejde, starte en forening og finde de sociale, kulturelle og idrætslige tilbud, der eksisterer på Amager. Centrets bestyrelse består af repræsentanter for Amagers foreningsliv.

 

 

60 frivilligcentre i Danmark

Der er knap 60 frivilligcentre i Danmark, som er samlet i landsorganisationen Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark (FriSe). Frivilligcentrene har fælles mission, værdier og grundlag, men er tilrettelagt efter de lokale ressourcer og behov. Frivilligcentrene kom i 2010 på Finansloven med en årlig bevilling på 20 millioner kroner.

Læs mere på www.frivilligcenteramager.dk eller på da-dk.facebook.com/frivilligamager.

Du kan også skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tilmeld dig centerets nyhedsbrev på eepurl.com/67LAL