Lokaler

OBS: På grund af Covid-19 gælder særlige retningslinjer for brug af huset. Læs dem her.

Lokalebestilling sker ved direkte henvendelse pr. mail eller telefon.  

Tag hensyn til andre ved aldrig at reservere større lokaler end I har brug for, og sørg altid for at give os besked, hvis I alligevel ikke gennemfører jeres arrangement. På den måde udnytter vi bedst vores fælles faciliteter.

I hele huset findes gratis trådløst internet. Opret forbindelse til netværket "S8 Guest" og indtast adgangskoden "Sundholm2412"

 

Kvisten - se plantegning

Kvisten ligger på 1. sal i den sydlige ende og kan rumme 10-12 personer ved et mødebord. Køkken i den nordlige ende på 1. sal med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

Projektor, lærred, højtalere, whiteboard.

 

Tårnværelset - se plantegning

Tårnværelset ligger på 1. sal i den nordlige ende og kan rumme 12-14 personer ved et mødebord. Tilstødende køkken med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

Projektor, lærred, højtalere, whiteboard.

 

Dagligstuen - se plantegning

Dagligstuen ligger i stueetagen i den nordlige ende og kan rumme op til 30 personer afhængig af opstilling.

Handicapadgang, whiteboard og flytbare foldevægge. Projektor u. lyd og lærred kan lånes ved henvendelse til kontoret.

 

Salen - se plantegning

Salen ligger i stueetagen i den sydlige ende, og kan rumme op til 50 personer afhængig af opstilling. Der er adgang til have via Havestuen. Bemærk at Havestuen også bruges til aktiviteter og skal reserveres separat.

Handicapadgang, flytbare foldevægge, whiteboard, flipover, projektor, lærred, højtalere og et fuldt udstyret køkken. Service til 30 personer.

 

Mellemrummet

Mellemrummet ligger på 1. sal i midten af bygningen og kan rumme op til 6 personer. Køkken i den nordlige ende på 1. sal med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

Lokalt kan primært bookes i tidsrummet 16-23.

 

Havestuen - se plantegning

Havestuen ligger mellem vores dejlige have og Dagligstuen og kan rumme ca. 10 personer. Ønskes separat adgang via haven kan man låne en nøgle til havelågen på kontoret.

Projektor u. lyd og lærred kan lånes via henvendelse til kontoret.

 

Haven

Især i sommerhalvåret er haven et skønt sted til aktiviteter. Haven kan ikke reserveres, men giv os besked, og så kan vi fremskaffe havemøbler, pavilloner og en stor grill til jeres arrangement.