Skip to main content

Lokaler

Sundholm 8 har en række lokaler, som vores medlemmer kan bruge til deres aktiviteter. Her kan du se lokaleoversigten og booke et lokale til enkeltbookinger. Hvis du har brug for en mere fast booking i Sundholm 8, skal du kontakte os direkte.

Du booker lokaler ved at logge ind vores bookingkalender med det login, din forening/organisation har modtaget.

Du kan læse mere om vores bookingkalender på hjemmesiden – og du er velkommen til at kontakte os, hvis du mangler svar på dit spørgsmål.

Mail: kontor@sundholm8.dk

Telefon: 31 72 55 49 (tirsdag-torsdag klokken 9.00-14.00)

Tag hensyn til andre ved aldrig at reservere større lokaler, end du har brug for, og sørg altid for at give os besked, hvis du alligevel ikke gennemfører dit arrangement. På den måde udnytter vi bedst vores fælles faciliteter.

Internet

I hele huset er der gratis trådløst internet. Opret forbindelse til netværket “S8 Guest” og indtast adgangskoden “Sundholm2412”

Tilgængelighed

Der er handicapadgang til stuetetagen via den udendørs elevator til Dagligstuen. Der er handicaptoilet i modsatte side af stueetagen.

Salen

Salen ligger i stueetagen i den sydlige ende. Den egner sig til konferencer, undervisning, stormøder, kulturarrangementer, bevægelse og madlavning. Der er plads til maks 50 personer i biografopstilling / 20 ved almindelig opstilling med borde.

Faciliteter: Projektor med lyd, whiteboard, flipover. Tilstødende havestue og adgang til haven. Køkken med komfur, kaffemaskiner, el-koger og mikroovn.

Dagligstuen

Dagligstuen ligger i stueetagen i den nordlige ende, og lokalet egner sig til undervisning, kreative aktiviteter, gruppeaktiviteter, sociale aktiviteter og større møder. Maks 20 personer ved biografopstilling / 14 ved almindelig opstilling med borde.

Faciliteter: Whiteboard og flytbare foldevægge. Projektor med lyd og lærred.

Haven

Haven er især et skønt sted til aktiviteter i sommerhalvåret. Den ligger uforstyrret bag foreningshuset med indgang fra gaden og fra havestuen, der ligger ved siden af Salen.

Faciliteter: Haveborde og havestole, grill og mulighed for at få sat havepavilloner op.

Tårnværelset

Tårnværelset ligger på 1. sal i den nordlige ende og egner sig til møder og gruppeaktiviteter. Der er plads til max 12 personer.

Faciliteter: Tilstødende køkken. TV-skærm med mulighed for tilslutning af computer. Whiteboard.

Kvisten

Kvisten ligger på 1. sal i den sydlige ende og indrettet med sofa/loungemøbler. Det egner sig til samtaler. Der er plads til max 8 personer.

Faciliteter: Køkken i den nordlige ende på 1. sal med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

Kammeret

Kammeret ligger på andensalen i nordenden. Her er plads til 8 personer omkring bordet. Der er seks ekstra stole.

Faciliteter: Køkken i den nordlige ende på 2. sal med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

Tørreloftet

Tørreloftet ligger på andensalen med adgang fra nordtrappen. Her er plads til 20 personer ved mødebordsopsætning og 40 personer ved cafébordsopsætning eller biografopsætning. Akustikken egner sig ikke til aktiviteter med megen selskabelighed.

Faciliteter: Projektor og lærred. Køkken i den nordlige ende på 2. sal med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

Maskinhallen

Maskinhallen kan kun bruges til åbne og offentlige arrangementer, som har fokus på social inklusion. Stedet er egnet til fx koncerter, fællesspisninger, foredrag og årstidsbestemte arrangementer. Der er plads til 100 siddende og 150 stående personer.

Faciliteter: Projektor med lyd, kaffemaskine, el-kedel, 2 toiletter, 1 handicaptoilet i kælderen, elevator og borde-bænkesæt. Efter aftale kan I bruge industrikøkkenet, hvor der er service, krus, kopper og glas.