Lokaler

Sundholm 8 har en række lokaler, som vores medlemmer kan bruge til deres aktiviteter. Her finder du information om, hvordan du booker et lokale, og du kan se lokaleoversigten.

Du booker lokaler ved direkte henvendelse pr. mail eller telefon:

Mail: kontor@sundholm8.dk

Telefon: 31 72 55 49 (tirsdag-torsdag klokken 9.00-14.00)

Tag hensyn til andre ved aldrig at reservere større lokaler, end du har brug for, og sørg altid for at give os besked, hvis du alligevel ikke gennemfører dit arrangement. På den måde udnytter vi bedst vores fælles faciliteter.

I hele huset er der gratis trådløst internet. Opret forbindelse til netværket “S8 Guest” og indtast adgangskoden “Sundholm2412”

Kvisten

Kvisten ligger på 1. sal i den sydlige ende og egner sig til møder og gruppeaktiviteter. Der er plads til maks 12 personer.

Faciliteter: Projektor med lyd, whiteboard. Køkken i den nordlige ende på 1. sal med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

Tårnværelset

Tårnværelset ligger på 1. sal i den nordlige ende og egner sig til møder og gruppeaktiviteter. Der er plads til maks 14 personer.

Faciliteter: Tilstødende køkken. TV-skærm med mulighed for tilslutning af computer. Whiteboard.

Dagligstuen

Dagligstuen ligger i stueetagen i den nordlige ende, og lokalet egner sig til undervisning, kreative aktiviteter, gruppeaktiviteter, sociale aktiviteter og større møder. Maks 30 personer ved biografopstilling.

Faciliteter: Whiteboard og flytbare foldevægge. Projektor med lyd og lærred.

Salen

Salen ligger i stueetagen i den sydlige ende. Den egner sig til konferencer, undervisning, stormøder, kulturarrangementer, bevægelse og madlavning. Der er plads til maks 50 personer i biografopstilling.

Faciliteter: Projektor med lyd, whiteboard, flipover. Tilstødende havestue (helårsisoleret og opvarmet) og adgang til haven. Køkken med komfur, kaffemaskiner, el-koger og mikroovn.

Mellemrummet

Mellemrummet egner sig godt til konsultationer, rådgivning og personlige samtaler. Lokalet ligger på 1. sal i midten af bygningen og er et roligt rum med plads til max fire personer. Lokalet kan primært bookes i tidsrummet 16-23.

Faciliteter: Køkken i den nordlige ende på 1. sal med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

Haven

Især i sommerhalvåret er haven et skønt sted til aktiviteter. Haven kan ikke reserveres, men giv os besked, og så kan vi fremskaffe havemøbler, pavilloner og en stor grill til jeres arrangement.

Øvrige faciliteter

Der er to toiletter på hver etage. Handicapadgang via lift til dagligstuen og handicaptoilet i modsatte side af stueetagen. Mobil projektor med lærred samt digitalt videokamera kan lånes gratis af alle medlemmer – også ud af huset.

Få mere at vide her

Bliv medlemHusordenSekretariat