Bliv arrangør

Foreninger og organisationer, der er medlem af Foreningshuset Sundholm 8, kan holde åbne og offentlige arrangementer i Maskinhallen.

Hvis din forening eller organisation er interesseret i at bruge Maskinhallen, skal du udfylde bookingformularen. Herefter kontakter aktivitetskoordinatoren dig, og I aftaler nærmere, om arrangementet kan lade sig gøre.

Aktivitetskoordinatoren viser også rundt i Maskinhallen, så du kan se inventar og få betingelserne for at bruge stedet at vide. Du er velkommen til at få en rundvisning, før du melder din forening eller organisation ind i Sundholm 8.

Som arrangør får du tilsendt betingelser og retningslinjer, når du skriver under på en aftale om at bruge Maskinhallen.

Du skal lave en personlig aftale med aktivitetskoordinatoren om udlevering af nøgle samt i hvilket tidsrum, du kan bruge Maskinhallen. Du kan kun benytte Maskinhallen i det aftalte tidsrum. Husk at indregne tid til klargøring og oprydning i din booking.

Du må ikke bruge Maskinhallen som privatperson og til lukkede, private fester.

Inventar

Der er kaffemaskine, el-kedel, to toiletter, runde borde og stole til 100 mennesker og borde-bænkesæt. Efter aftale kan I bruge industrikøkkenet, hvor der er service, krus, kopper og glas.

Der er ikke handicapforhold, og der er en trappe op. I må gerne bruge elevatoren til varer eller personer – hvis I skal bruge den fra gadeplan, kræver det en særlig nøgle.

Sociale fribilletter

Vi opfordrer jer til at have sociale fribilletter til jeres arrangement til lokale borgere. Hvis I har det, skal I kontakte aktivitetskoordinatoren, som sørger for at tage kontakt til lokale organisationer, der fordeler de sociale fribilletter.

Kontakt:

Telefon: 60 57 05 30

Mail: maskinhallen@sundholm8.dk