Skip to main content

Bliv arrangør

Foreninger og organisationer, der er medlem af Foreningshuset Sundholm 8, kan holde åbne og offentlige arrangementer i Maskinhallen.

Hvis din forening eller organisation er interesseret i at bruge Maskinhallen, skal du anmode om en booking i vores bookingkalender. Så tager vores aktivitetskoordinator fat i dig for at høre mere om dit arrangement, og om det kan lade sig gøre. Du er også velkommen til at kontakte vores aktivitetskoordinator først.

Aktivitetskoordinatoren viser også rundt i Maskinhallen, så du kan se inventar og få betingelserne for at bruge stedet at vide.

Du er velkommen til at få en rundvisning, før du melder din forening eller organisation ind i Sundholm 8.

Som arrangør får du tilsendt betingelser og retningslinjer, når du skriver under på en aftale om at bruge Maskinhallen.

Du skal lave en personlig aftale med aktivitetskoordinatoren om udlevering af nøgle. Du kan kun bruge Maskinhallen i det tidsrum, du har booket den. Husk at indregne tid til klargøring, oprydning og let rengøring i din booking.

Du må ikke bruge Maskinhallen som privatperson og til lukkede, private fester.

Inventar

Der er AV-udstyr med projektor, lærred, lyd og lys, mørklægningsgardiner, kaffemaskine, el-kedel, to toiletter, et handicaptoilet i kælderen, stole til 100 mennesker og borde-bænkesæt.

Efter aftale kan I bruge industrikøkkenet, hvor der er service, krus, kopper og glas.

Tilgængelighed

Der er elevator fra gadeplan, som I må bruge til varer eller personer – det kræver en særlig nøgle. Med elevatoren kan I komme i kælderen og til hallen, som er i forhøjet stueplan.

Der er handicaptoilet i kælderen.

Sociale fribilletter

Vi opfordrer jer til at have sociale fribilletter til jeres arrangement til lokale borgere og til at holde gratis/billige arrangementer.

Hvis I har det, skal I kontakte aktivitetskoordinatoren, som sørger for at tage kontakt til lokale organisationer, der fordeler de sociale fribilletter.

Kontakt:

Telefon: 60 57 05 30

Mail: maskinhallen@sundholm8.dk